Khong Guan Building

The jury conceded that the project ‘sits’ on a wedge-shaped site which was difficult to approach in terms of design. The new twisted forms with …

Kampung Admiralty

This mixed-use development comprising of public housing, public and community spaces, hawker and health-care facilities is well-resolved with various elements being well-articulated in a coherent manner. The …

More than just a library

The architect’s passion is evident in this self-financed social architecture endeavour. This children’s library comprises of 3 cubes that bring together intense social engagement; fostering …

Camo House

The design of the ‘envelope’ of hee house involves computational design combing the need for shading, views and ventilation.  It went beyond mere 2-dimensional perforation to incorporate ‘flaps’ that shades the building interior. The entire process …

Jurong Town Hall

The architect’s main aim is to restore the atrium by unfurling the original architectural elements, hidden by years of progressive interior renovations. The architect added …